[et_pb_section admin_label=”section” fullwidth=”on” specialty=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” transparent_background=”off” background_color=”#ffffff” allow_player_pause=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” custom_css_main_element=”display:none;”][et_pb_fullwidth_header admin_label=”Volle breedte header” background_layout=”light” text_orientation=”center” header_fullscreen=”off” header_scroll_down=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” logo_image_url=”http://hoekman.alterview.nl/wp-content/uploads/2016/06/logo.png” logo_alt_text=”Adviesbureau Hoekman” logo_title=”Adviesbureau Hoekman” content_orientation=”center” image_orientation=”center” custom_button_one=”off” button_one_letter_spacing=”0″ button_one_use_icon=”default” button_one_icon_placement=”right” button_one_on_hover=”on” button_one_letter_spacing_hover=”0″ custom_button_two=”off” button_two_letter_spacing=”0″ button_two_use_icon=”default” button_two_icon_placement=”right” button_two_on_hover=”on” button_two_letter_spacing_hover=”0″ custom_css_main_element=”padding-top:0px;||padding-bottom:0px;”] [/et_pb_fullwidth_header][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”Sectie” fullwidth=”off” specialty=”off” transparent_background=”off” background_color=”#f2e4d9″ allow_player_pause=”off” inner_shadow=”on” parallax=”on” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” background_image=”http://hoekman.alterview.nl/wp-content/uploads/2016/06/Ordnermappen_donker.jpg”][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Liftpraat” background_layout=”dark” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Liftpraat

Projecten en programma’s hebben de neiging om zichzelf te vertragen door bijvoorbeeld complexiteit, bestaande processen of politisering. Schakel ons in en u maakt de voortgang die u nastreeft. Met Hoekman in de rol die nodig is. Als beherend projectleider, coördinator, adviseur of als ambtelijk secretaris. Al bestaande succesvolle culturen, normen, waarden en samenwerkingen dragen bij aan de kracht van uw organisatie of project. Dit vormt de basis van onze aanpak. Wij bieden concrete creatieve hulp op strategisch en tactisch niveau. En door het inzetten van ons netwerk verbinden we snel partijen, informatie en ideeën aan elkaar.

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Home” background_layout=”dark” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] Hoekman is het logische aanspreekpunt voor partijen als het gaat om verbindingen leggen in vraagstukken op het gebied van arbeidsmarkt, onderwijs en overheid. Hoekman vormt het smeermiddel tussen de verschillende belangen. Haar opgebouwde expertise in projectmanagement maakt van Hoekman echter in elke denkbare sector of branche een waardevolle partner. Dit uit zich in het leiden van uitdagende projecten, het adviseren op bestuurlijk niveau, het organiseren van spraakmakende evenementen, het coördineren van complexe programma’s en het begeleiden van financiële en administratieve trajecten. [/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”Sectie” fullwidth=”off” specialty=”off” transparent_background=”off” background_color=”#ffffff” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” module_id=”achtergrond” module_class=”achtergrond”][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Achtergrond” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Achtergrond

Adviesbureau Hoekman is vooral actief in de provincie Drenthe en dan met name in de arbeidsmarktregio Drenthe. Dat zijn de gemeenten Emmen, Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Hoogeveen en Midden-Drenthe.

Orderportefeuille

Onze huidige orderportefeuille kenmerkt zich door opdrachten op het gebied van leren én werken, projecten die te maken hebben met de aansluiting van onderwijs op de arbeidsmarkt en vraagstukken op het gebied van het terugdringen van de (jeugd-)werkloosheid.

Werkveld

Geïnitieerd door de provincie Drenthe zijn we betrokken bij de regie- en adviesgroep Kennis en Arbeidsmarkt en bevinden ons daarmee in een netwerk van partijen uit het onderwijsveld, de overheid en ondernemers, die allen bezig zijn met de aansluiting van arbeidsmarkt en onderwijs in de breedste zin van het woord. We leiden projecten die raakvlakken hebben met dit werkveld. We organiseren evenementen, begeleiden en faciliteren tafelsessies op bestuurlijk niveau en denken op strategisch niveau mee over de vraagstukken van de toekomst.

Passend in het cultuur- en economisch beleid van de provincie is er op dit moment veel aandacht voor techniek en bouw, en dan met name het gebrek aan vakmensen. Dit heeft een mooie parallel met onze werkzaamheden voor de Vereniging Opleidingen Bouw (VOB) en het Opleidingscentrum Bouw BV (Bouwmensen, voorheen OCB). Als ambtelijk secretaris en adviseur van het bestuur en de directie stoelen we op gedegen kennis en ervaring in de techniek- en bouwsector.

Driekwart van onze inzet is op dit moment toe te schrijven aan de aansluiting van arbeidsmarkt en onderwijs. Maar we zijn ook actief op andere terreinen. Al meer dan 10 jaar organiseren we ieder jaar in een ander Europees land de jaarvergadering(en) voor de Europese afvaardigingen van Opel/Vauxhall met Opel Europa.
In de motorsportbranche hebben we verschillende rollen vervuld en waren en zijn we betrokken bij meerdere initiatieven en projecten.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”Sectie” fullwidth=”off” specialty=”off” transparent_background=”off” background_color=”#f2e4d9″ allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”on” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” module_id=”onze-rol” module_class=”onze-rol” background_image=”http://hoekman.alterview.nl/wp-content/uploads/2016/06/background_Project_Hoekman_Eelde.jpg”][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Onze rol” background_layout=”dark” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Onze rol

Hoekman is een adviesbureau. En met Hoekman maakt uw project of organisatie de voortgang die u voor ogen heeft. Hoekman neemt daarin de rol aan die nodig is. Als beherend projectleider, coördinator, adviseur of als ambtelijk secretaris. Hoekman kan dat. En heeft dat bewezen.

Hoekman maakt in de goede zin van het woord gebruik van u. Van de kracht die u bezit, maar misschien even niet meer herkent of erkent. Want organisaties in welke vorm dan ook, vertragen soms. Dat kan door al lang bestaande processen, door complexiteit of door politisering. En soms is het ook gewoon handiger iemand van buiten de organisatie met kennis van zaken in te schakelen, zeker in politiek gevoelige omgevingen.

Uw kennis, uw toekomstvisie, uw samenwerkingspartners. Díe basis plus Hoekman brengen u naar resultaat. Hoekman doet dat concreet en creatief. Op strategisch, tactisch én uitvoerend niveau. In gewone mensen taal; wij geven richting, richten in én verrichten. En met ons netwerk bieden we garantie. Garantie voor het leggen van snelle verbindingen; tussen ideeën, partijen en kennis.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”Sectie” fullwidth=”off” specialty=”off” transparent_background=”off” background_color=”#ffffff” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” module_id=”opdrachten” module_class=”opdrachten”][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Opdrachten” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Opdrachten

 

[/et_pb_text][et_pb_accordion admin_label=”Accordeon” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [et_pb_accordion_item title=”Bestuursadviseur”]Vereniging Opleidingen Bouw (VOB) en Bouwmensen
Drenthe Noord-West Overijssel (DNWO)
Hoekman adviseert het bestuur en de directie van VOB en Bouwmensen DNWO bij beleidsvraagstukken en strategische keuzes.
De Vereniging Opleidingen Bouw heeft als doel de opleiding van arbeidskrachten ten behoeve van de bouwnijverheid in Drenthe en Noord-West Overijssel te bevorderen. Bouwmensen DNWO (voorheen OCB BV) is een BV van bouwbedrijven en leidt jongeren op voor een baan in de bouw.[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Coördinator/Secretaris”]Kennis en Arbeidsmarkt
In opdracht van de provincie Drenthe is Hoekman verantwoordelijk voor de organisatie, de coördinatie, alsmede de opvolging van actiepunten voortkomend uit of ten behoeve van de Regie- en Adviesgroep Kennis en Arbeidsmarkt.

Regiegroep Kennis en Arbeidsmarkt
De hoofddoelstelling van de Regiegroep Kennis en Arbeidsmarkt is het zijn van een centraal platform waar ondernemersorganisaties, onderwijs- en kennisinstellingen en overheden elkaar treffen. Binnen dit platform vindt onderlinge strategische afstemming plaats ten behoeve van de versterking van het organiserend vermogen op het terrein van arbeidsmarktbeleid in Drenthe. Ook wil de Regiegroep een bijdrage leveren aan het verminderen van de ervaren “bestuurlijke drukte”.

Adviesgroep Kennis en Arbeidsmarkt
Binnen de Adviesgroep vindt op het niveau van beleid-, projecten-, (account)management uitwisseling plaats van kennis en ontwikkelingen binnen de Drentse arbeidsmarkt. Daar waar de Regiegroep op bestuurlijk niveau haar taken zoals hiervoor geschetst uitvoert, bereidt de Adviesgroep dit voor. De arbeidsmarktthema’s en monitoringonderwerpen die binnen de Regiegroep geagendeerd staan of worden, vormen in eerste instantie de context voor het overleg van de Adviesgroep.

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Beherend projectleider “]Leerwerkloketten Drenthe
Hoekman is jaarlijks verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren, bewaken en bijstellen van het businessplan Leerwerkloketten Drenthe. Het businessplan is primair bedoeld om als partners in de regio uiting te geven aan een gezamenlijke visie. Het gaat hier om het totale leerwerkloket, dus naast het fysieke loket ook de werkgeversbenadering in het kader van leren en werken. Het Leerwerkloket is een knooppunt in de netwerkstructuur voor leren en werken. Doel van de leerwerkloketten is het snel en adequaat beantwoorden van scholingsvragen van werkenden, scholieren, werkzoekenden en/of met werkloosheid bedreigden en werkgevers. De Leerwerkloketten functioneren als knooppunt voor alle partijen die baat hebben bij inzet van scholing in het kader van re-integratie, personeelsvoorziening en loopbaanontwikkeling.[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Manager backoffice”]Euroda

Euroda is de Europese Opel/Vauxhall Dealer vereniging (met ruim 24 deelnemende landen). Al meer dan 10 jaar organiseert Hoekman ieder jaar in een ander Europees land de jaarvergadering(en) voor de Europese afvaardigingen van Opel/Vauxhall met Opel Europa. Hoekman verzorgt daarnaast de financiële overzichten voor de vereniging en voert de eindredactie over de website. Euroda vertegenwoordigt de belangen van Opel/Vauxhall dealers met in totaal meer dan 50.000 werknemers.

 

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Gesprekspartner”]Ondernemend Leren RKA/Provincie Drenthe

Samen met betrokken partijen onderzoeken hoe een doorgaande lijn in ondernemend onderwijs (in Drenthe) in de gehele onderwijskolom in beeld gebracht kan worden.

 

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Commissielid”]Rabofonds Rabobank Assen en Noord Drenthe

Rabobank Assen en Noord-Drenthe doneert elk jaar een deel van haar winst in het Rabofonds. Uit dat fonds ontvangen tal van lokale projecten een bijdrage. Een speciale commissie beoordeelt elk kwartaal de aanvragen aan de hand van de criteria. De commissie bestaat uit medewerkers van de bank en een aantal leden. Op deze manier toont de bank haar betrokkenheid in de regio en investeert zij in de maatschappij.

[/et_pb_accordion_item][et_pb_accordion_item title=”Secretaris”]Energy College

Hoekman verzorgt sinds 2013 het secretariaat van de Stuurgroepvergaderingen van het Energy College. Het Energy College is een Noord-Nederlands initiatief om de snelgroeiende energiebranche in de regio te kunnen voorzien van innovatieve vakkrachten op mbo-niveau. Het is een samenwerkingsverband tussen de noordelijke ROC’s, AOC’s, het bedrijfsleven en de overheden. De onderwijsinstellingen en bedrijven leiden samen mbo-studenten en werkenden op in innovatieve werkleerplekken die zich richten op één of meerdere energiethema’s.

[/et_pb_accordion_item] [/et_pb_accordion][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”Sectie” fullwidth=”off” specialty=”off” transparent_background=”off” background_color=”#f2e4d9″ allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”on” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” module_id=”referenties” module_class=”referenties” background_image=”http://hoekman.alterview.nl/wp-content/uploads/2016/06/background_elevator.jpg”][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Referenties” background_layout=”dark” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Referenties

Wij vroegen een aantal van onze opdrachtgevers naar onze kracht

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_testimonial admin_label=”Aanbevelingen” author=”Roger de Groot” job_title=”Burgemeester” company_name=”Gemeente De Wolden” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] De overheid is vaak partner of onderdeel in complexe en innovatieve projecten. Goede expertise en begeleiding is daarbij onontbeerlijk. Adviesbureau Hoekman heeft de ervaring en expertise om partijen te verbinden en buiten gebaande paden te denken en daarmee te helpen projecten tot een goed einde te brengen. [/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial admin_label=”Aanbevelingen” author=”Jaap Timmer” company_name=”TIMMER INTERNATIONAL B.V.” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] Sandra Hoekman gaat doeltreffend en efficiënt te werk. Deze eigenschappen spreidt zij inmiddels, alweer een aantal jaren, ten toon in haar eigen bedrijf. Ik heb de start daarvan van nabij meegemaakt en het verbaast me geenszins dat het daarbij ook allemaal succesvol verloopt. Voeg daarbij het feit dat ze van vele markten thuis is, ook internationaal, en dat ze steeds goede relaties met alle partijen weet te onderhouden. Daarnaast laat ze zich altijd kennen als een opgewekt en vriendelijk persoon, met zeker een eigen en doorgaans zeer waardevolle mening! Ik kan haar bij een ieder aanbevelen en wens haar met het bureau onder de nieuwe naam van harte veel succes toe! [/et_pb_testimonial][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_testimonial admin_label=”Aanbevelingen” author=”Itie van den Berg” job_title=”Projectleider” company_name=”Meesterlijk Ondernemen in Drenthe” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] Adviesbureau Hoekman is een kei in het organiseren van overleggen. In de waan van alle dag houden zij de focus op afspraken zodat een project verder komt. Voor Meesterlijk Ondernemen in Drenthe zorgden zij voor een bijeenkomst om samenwerking op het terrein van een doorgaande lijn in ondernemend onderwijs van de grond te trekken. Adviesbureau Hoekman heeft zicht op wat er beleidsmatig speelt in Drenthe en weet daardoor verbindingen te leggen met aanpalende initiatieven. Adviesbureau Hoekman creëert overzicht van de stand van zaken zodat duidelijk wordt wat de beginsituatie is om vervolgens te kunnen bepalen waar alle partners naar toe willen. Op dit moment maakt Adviesbureau Hoekman een overzichtskaart van ondernemend onderwijs, zowel PO, VO als MBO en HBO. Dat gaat er piekfijn uitzien! [/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial admin_label=”Aanbevelingen” author=”Siebe Westendorp” job_title=”Management” company_name=” Terra Next, Eelde” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] Samenwerken met adviesbureau Hoekman geeft mij een vertrouwd gevoel. Het bureau is deskundig, accuraat en betrouwbaar. En heeft oog voor de wederzijdse belangen van de partijen waar mee samen wordt gewerkt. Heel belangrijk! [/et_pb_testimonial][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_testimonial admin_label=”Aanbevelingen” author=”Niels van Dijk” job_title=”Bestuurslid” company_name=”VOB” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] Sinds 2013 is Adviesbureau Hoekman betrokken als bestuurlijke ondersteuner bij de Vereniging Opleidingscentrum Bouw Drenthe Noord-west Overijssel (VOB). Door haar kennis van organisaties en verenigingszaken aan de ene kant en de kennis van het onderwijs en haar omgeving aan de andere kant helpt zij ons op een professionele manier de structuren te verbeteren. Als bestuursleden zijn wij dagelijks druk met onze bedrijven en is het een geruststelling dat ons bestuurlijk werk voor de vereniging op een goede manier wordt ondersteund. [/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial admin_label=”Aanbevelingen” author=”René Kroll” job_title=”Owner/Manager” company_name=”R+M Solutions, Events + More” url_new_window=”off” quote_icon=”on” use_background_color=”on” background_color=”#f5f5f5″ background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] We worked with Sandra Hoekman in 2008 in several projects. One project was the development and execution of an international congres for 50 people during 4 days in Amsterdam for EURODA. (European Opel Dealer Assosiation). The second one was the development and execution of the Het Nieuwe Rijden Roadshow, an activity of the Duth Government in assosioation with their partners like Shell, Goodyear, Pirelli, Citroen, BMW at 8 locations in a periode of 3 month. Sandra has shown a helicopterview, sense for reality, hands on mantality, can separte mainissues from minor ones, works very well organised, intelligent, has strong administrive attitude. [/et_pb_testimonial][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”Sectie” fullwidth=”off” specialty=”off” transparent_background=”off” background_color=”#ffffff” allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”off” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” module_id=”team” module_class=”team”][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Team” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Team

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Sandra” src=”http://hoekman.alterview.nl/wp-content/uploads/2016/06/Sandra-300×300.jpg” title_text=”Sandra Hoekman” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Sandra Hoekman
Directeur

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Belinda” src=”http://hoekman.alterview.nl/wp-content/uploads/2016/06/Belinda-300×300.jpg” title_text=”Belinda Kuiper” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Belinda Kuiper
Marketing en Communicatie

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Anika” src=”http://hoekman.alterview.nl/wp-content/uploads/2016/06/Anika-300×300.jpg” title_text=”Anika Peeks” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Anika Peeks
Secretatiaat

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Rowan” src=”http://hoekman.alterview.nl/wp-content/uploads/2016/06/Rowan.jpg” title_text=”Rowan Bruins” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Rowan Bruins
Projecten

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”Sectie” fullwidth=”off” specialty=”off” transparent_background=”off” background_color=”#f2e4d9″ allow_player_pause=”off” inner_shadow=”off” parallax=”on” parallax_method=”off” padding_mobile=”off” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” make_equal=”off” use_custom_gutter=”off” module_id=”contact” module_class=”contact” background_image=”http://hoekman.alterview.nl/wp-content/uploads/2016/06/contact_background_typmachine.jpg”][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”2_3″][et_pb_contact_form admin_label=”Contactformulier” captcha=”off” email=”belinda@adviesbureauhoekman.nl” use_redirect=”off” success_message=”Bedankt voor uw bericht, we nemen zo snel mogelijk contact met u op!” input_border_radius=”0″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″] [et_pb_contact_field field_title=”Naam” field_type=”input” field_id=”Name” required_mark=”on” fullwidth_field=”off” form_field_font_select=”default” form_field_font=”||||” use_border_color=”off” border_style=”solid”] [/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_title=”E-mailadres” field_type=”email” field_id=”Email” required_mark=”on” fullwidth_field=”off”] [/et_pb_contact_field][et_pb_contact_field field_title=”Bericht” field_type=”text” field_id=”Message” required_mark=”on”] [/et_pb_contact_field] [/et_pb_contact_form][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”dark” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

hoekman_logo_Adviesbureau_wit

Adviesbureau Hoekman
Westeinde 12
7991 RV  DWINGELOO

KvK 04083430

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”Sectie” fullwidth=”on” specialty=”off”][et_pb_fullwidth_map admin_label=”Volle breedte kaart” address=”Westeinde 12, 7991 RV Dwingeloo, Nederland” zoom_level=”13″ address_lat=”52.824723″ address_lng=”6.35086309999997″ mouse_wheel=”on” mobile_dragging=”on”] [et_pb_map_pin title=”Adviesbureau Hoekman” pin_address=”Westeinde 12, 7991 RV Dwingeloo, Nederland” pin_address_lat=”52.824723″ pin_address_lng=”6.35086309999997″] [/et_pb_map_pin] [/et_pb_fullwidth_map][/et_pb_section]